Tarım Atölyemizden

2023 Anaokulu Evlatlarımız doğayı,toprağı keşfediyor, sorumluluk duygularını geliştiriyor, Rabbimizin sunduğu nimetleri öğreniyor,

Öğrencilerimiz kendi sınıf alanlarında bulunan atölyelerine Domates, biber, salatalık, soğan, karpuz, fasulye, marul, kabak gibi ürünler ektiler. Bahçe bakımını, çapalamasını yaptılar, günlük suladılar, tüm bu sürece şahitlik ettiler. Ve şimdi Tarım Atölyemizde farklı farklı çeşit sebze ve meyvelerimiz boy boy yeşermeye devam ediyor. Çocuklarımıza doğayı, tabiatı, toprak ile haşir neşir olmayı, her bir nimetin değerini ve Yüce Yaradan'ın bize ikramı olduğunu anlama yolunda Anaokulu bahçemiz yemyeşil. Ayrıca hayvan sevgisi canlılara merhamet ve sorumluluk gibi duyguları pekiştime amacıyla planladığımız Anaokulu kümesimiz evlatlarımız tarafından ilgi gördü. kendi elleri ile besledikleri ve büyümesine şahtilik ettikleri bu projede de evlatlarımızın emaneti civcivlerimiz de büyümeye devam ediyor. Her iki çalışmada da Emeği geçen Anaokulu öğretmenlerimize, velilerimize, kıymetlilerimiz evlatlarımıza teşekkür ediyoruz.

Etiketler :Tarım Atölyesi,